Livrare

Opțiuni de Livrare/Expediere

La Partversal, înțelegem că călătoria achiziției dvs. nu se termină la finalizarea comenzii - se întinde până la ușa dvs. De aceea, oferim o gamă de opțiuni flexibile și fiabile de livrare pentru a vă asigura că produsele dvs. ajung exact atunci și în felul în care doriți.

Opțiuni Convenabile de Transport

Alegeți dintr-o selecție diversă de transportatori pentru a vă personaliza experiența de livrare. Colaborăm cu transportatori renumiți, inclusiv DHL, FedEx, TNT, UPS, GLS, DPD, Venipak, Evri, DB Schenker, Poșta Lituaniană, UPS, LP Express, Post NL, Deutsche Post și alții. Această varietate vă permite să selectați transportatorul care se potrivește preferințelor și cerințelor dvs.

Viteză de Livrare Personalizată

Adaptați viteza de livrare în funcție de programul dvs. Partversal oferă atât opțiuni de expediere Economică, cât și Express, oferindu-vă flexibilitatea de a alege intervalul de timp pentru livrare care vi se potrivește. Fie că prioritizați eficiența costurilor sau urgența, avem o opțiune pentru dvs.

Opțiuni Flexibile de Ridicare

Pentru un plus de comoditate, puteți opta să vă fie livrate bunurile la un punct de ridicare preferat. Această opțiune este ideală pentru cei care nu sunt disponibili acasă în timpul orelor de livrare. Selectați un punct de ridicare apropiat în timpul procesului de checkout și colectați-vă produsele într-un moment care vă convine.

Actualizări Transparente de Urmărire

Rămâneți informat la fiecare pas cu sistemul nostru transparent de urmărire. Odată ce comanda dvs. este expediată, veți primi actualizări în timp real cu privire la călătoria sa, permițându-vă să anticipați sosirea și să vă planificați în consecință.

Acoperire Globală de Livrare

Indiferent dacă comandați local sau internațional, vă acoperim. Rețeaua noastră globală de transportatori asigură că produsele dvs. pot ajunge la dvs., indiferent unde vă aflați.

Satisfacția Dvs., Prioritatea Noastră

La Partversal, ne străduim să oferim o experiență de livrare personalizată și fără probleme. Satisfacția dvs. este prioritatea noastră, și dorim să ne asigurăm că primiți produsele în modul care se potrivește cel mai bine stilului dvs. de viață. Dacă aveți cereri speciale sau întrebări despre opțiunile noastre de livrare, echipa noastră de asistență pentru clienți este întotdeauna pregătită să vă ajute.

Alegeți Partversal pentru Livrare Personalizată

Alegeți Partversal pentru un serviciu de livrare personalizat și de încredere, care vă oferă controlul asupra experienței dvs. de cumpărături. Vă mulțumim că ne încredințați nevoile dvs. de livrare.

Livrare convenabilă

Livrare în cel mai convenabil mod pentru dvs. prin curier sau la oficii poștale

VENIPAK LogoDPD LogoGLS LogoDB Schenker Logo

Plata flexibilă

Plătiți cu cardul, prin e-banking sau în numerar

Visa LogoMasterCard LogoPaypal LogoPaysera Logo

Ajutor

Contactați managerii noștri

Partversal.ro este o platformă de vânzări online unde este ușor și rapid să găsiți piesele de mașină sau motociclete second hand de care aveți nevoie. Înțelegem că timpul dvs. este prețios, așa că am conceput acest sistem având în vedere confortul dvs. Utilizând Partversal.ro , nu va trebui să pierdeți timpul apelând la diferite parcuri de dezmembrări sau depozite de deșeuri - trebuie doar să utilizați portalul nostru și veți accesa cea mai mare bază de date de piese auto și motociclete disponibile în Lituania într-un singur loc. Avem legături cu multe parcuri de dezmembrări auto de încredere în toată Lituania și putem oferi o gamă largă de piese folosite cu fotografii, descrieri și prețuri. Numărul furnizorilor și piesele pe care le furnizează crește în fiecare zi, iar pe măsură ce oferta de piese crește, la fel crește șansele dvs. de a le găsi la noi. Puteți comanda cu ușurință piesele de mașină sau de motocicletă de care aveți nevoie din confortul casei sau direct de la biroul dvs., iar curierul vi le va livra în termen de 3-7 zile lucrătoare. Dacă aveți întrebări despre o piesă folosită, puteți oricând să consultați consultanții noștri experimentați. Dorim să ne asigurăm că sunteți mulțumit de achiziția dvs., așa că, dacă piesa nu se potrivește, o vom înlocui gratuit sau o puteți returna în termen de 14 zile.

VENIPAK LogoDPD LogoGLS LogoDB Schenker LogoUPS Logo
Visa LogoMasterCard LogoPaypal LogoPaysera Logo
© 2024 Partversal.ro nu are nicio legătură cu producătorii de mașini, motociclete și camioane (piese) ale căror informații sunt furnizate și ale căror piese sunt vândute Partversal.ro. Imaginile, mărcile comerciale și toate celelalte informații sunt folosite numai pentru a identifica producătorii bunurilor. Toate mărcile comerciale menționate sunt proprietatea deținătorilor respectivi. Toate informațiile și drepturile protejate prin drepturi de autor sunt protejate, iar copierea este interzisă.