Verifică

La ridicarea mărfurilor în Lituania

În numerar pentru curier

Card bancar


Online banking sau prin Paysera

Prin transfer bancar 

PayPal

Pentru curier

 

La oficiul poștal 

 

 

În străinătate

 

 

Paysera (disponibilitatea variază în funcție de țară)

 

PayPal

Mai multe despre metodele de plată

Servicii bancare electronice 

Plățile pot fi efectuate prin servicii bancare electronice prin intermediul sistemului de plată securizat Paysera. Puteți vedea taxele aplicabile și băncile membre Paysera din fiecare țară aici. Pentru achizițiile din Lituania, plata se face prin intermediul următoarelor bănci: 

AB bankas "Swedbank", AB "SEB bankas", 

AB Luminor Bank, 

Danske Bank A/S sucursala lituaniană, 

AB Citadele bankas, 

AB Šiaulių bankas, 

Grupul de cooperative de credit LCU. 

Vă rugăm să rețineți că fiecare dintre aceste bănci poate percepe cumpărătorului propriile comisioane pentru plata prin e-banking. 

VISA, MasterCard, Maestro 

Dacă alegeți această metodă de plată, plata este imediată. IMPORTANT: Plățile cu cardul sunt acceptate numai dacă banca emitentă a cardului dumneavoastră participă la programe de plată online securizate (MasterCard SecureCode sau Verified by Visa). 

După ce ați introdus datele cardului, este posibil să fiți redirecționat către site-ul web al băncii care a emis cardul pentru a introduce codul de securitate necesar pentru a vă verifica identitatea. În cazul în care plata nu este confirmată, vă rugăm să contactați banca emitentă a cardului dumneavoastră sau să alegeți o altă metodă de plată.

Prin transfer bancar

Plătiți coșul de produse prin transfer bancar contra facturii în avans. Vă rugăm să rețineți că la efectuarea transferului trebuie indicat numărul de comandă! Dacă doriți să primiți o factură în avans și să plătiți prin transfer bancar, vă rugăm să contactați [email protected]

Cerințe pentru plata prin transfer bancar:

Beneficiar: UAB "Recaras"

Codul societății: 303309407

Cont bancar: LT04730001010139102737 (AB "Swedbank")

Cod bancar :73000

Cod SWIFT: HABALT22

Scopul plății: numărul de ordine

Codul contribuției: numărul de ordine

PayPal

Pentru confortul dumneavoastră, puteți plăti și în magazinul online partversal.ro folosind sistemul internațional de plată securizat PayPal. Dacă selectați PayPal în etapa de selectare a metodei de plată, veți fi redirecționat către sistemul de plată securizat PayPal, unde veți putea să vă conectați la contul dvs. și să confirmați plata. 

Plata la livrare sau la oficiul poștal

Cumpărătorul poate plăti bunurile în numerar. Dacă alegeți această metodă de plată, puteți plăti curierul în momentul livrării. Alternativ, puteți plăti cu cardul bancar în momentul în care curierul livrează bunurile sau în momentul în care le ridicați de la oficiul poștal.

Livrare convenabilă

Livrare în cel mai convenabil mod pentru dvs. prin curier sau la oficii poștale

VENIPAK LogoDPD LogoGLS LogoDB Schenker Logo

Plata flexibilă

Plătiți cu cardul, prin e-banking sau în numerar

Visa LogoMasterCard LogoPaypal LogoPaysera Logo

Ajutor

Contactați managerii noștri

Partversal.ro este o platformă de vânzări online unde este ușor și rapid să găsiți piesele de mașină sau motociclete second hand de care aveți nevoie. Înțelegem că timpul dvs. este prețios, așa că am conceput acest sistem având în vedere confortul dvs. Utilizând Partversal.ro , nu va trebui să pierdeți timpul apelând la diferite parcuri de dezmembrări sau depozite de deșeuri - trebuie doar să utilizați portalul nostru și veți accesa cea mai mare bază de date de piese auto și motociclete disponibile în Lituania într-un singur loc. Avem legături cu multe parcuri de dezmembrări auto de încredere în toată Lituania și putem oferi o gamă largă de piese folosite cu fotografii, descrieri și prețuri. Numărul furnizorilor și piesele pe care le furnizează crește în fiecare zi, iar pe măsură ce oferta de piese crește, la fel crește șansele dvs. de a le găsi la noi. Puteți comanda cu ușurință piesele de mașină sau de motocicletă de care aveți nevoie din confortul casei sau direct de la biroul dvs., iar curierul vi le va livra în termen de 3-7 zile lucrătoare. Dacă aveți întrebări despre o piesă folosită, puteți oricând să consultați consultanții noștri experimentați. Dorim să ne asigurăm că sunteți mulțumit de achiziția dvs., așa că, dacă piesa nu se potrivește, o vom înlocui gratuit sau o puteți returna în termen de 14 zile.

VENIPAK LogoDPD LogoGLS LogoDB Schenker LogoUPS Logo
Visa LogoMasterCard LogoPaypal LogoPaysera Logo
© 2024 Partversal.ro nu are nicio legătură cu producătorii de mașini, motociclete și camioane (piese) ale căror informații sunt furnizate și ale căror piese sunt vândute Partversal.ro. Imaginile, mărcile comerciale și toate celelalte informații sunt folosite numai pentru a identifica producătorii bunurilor. Toate mărcile comerciale menționate sunt proprietatea deținătorilor respectivi. Toate informațiile și drepturile protejate prin drepturi de autor sunt protejate, iar copierea este interzisă.